Vestjysk Bank forlænger hovedaftale i TTH Holstebro

19. juli 2024

Med en dugfrisk underskrift på en ny 4-årig hovedsponsoraftale har Vestjysk Bank forlænget det nuværende samarbejde med TTH Holstebro helt frem til sommeren 2028.

I over 20 år har Vestjysk Banks logo prydet spillertrøjerne i TTH Holstebro, og sådan vil det fortsat være de kommende fire år. Egentlig udløber den nuværende aftale først til næste år, men de to parter er allerede nu blevet enige om en forlængelse.

- Jeg er utrolig glad og stolt på klubbens vegne over, at vi kan forlænge og udvide vores hovedsponsorat med Vestjysk Bank. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været inde i en svær periode både sportsligt og økonomisk. Derfor er det også ekstra dejligt at mærke den opbakning og tro på klubbens langsigtede strategi, som vi møder fra Vestjysk Bank, siger TTH-direktør John Mikkelsen, og forklarer betydningen af den nye hovedsponsoraftale:

- Forlængelsen og styrkelsen af aftalen med Vestjysk Bank gør det muligt for os, både at fortsætte udviklingen af vores sportslige plan og samtidig arbejde os tilbage mod den økonomiske stabilitet og balance, vi har haft igennem mange år. Det giver ekstra kræfter, når en så stor partner som Vestjysk Bank sender os denne tilkendegivelse. Sammen vil vi arbejde hårdt for fortsat at være et fyrtårn og samlingspunkt for kulturen og idrætten i Nordvestjylland, siger John Mikkelsen.

Vi tror på TTH Holstebro 

Vestjysk Bank ser frem til at forsætte det gode og lange partnerskab med håndboldklubben.

- Vi har gennem mange år haft et givtigt samarbejde med TTH Holstebro, som skaber værdi både for klubben og for os som bank. Her i det nordvestjyske står vi sammen, og i Vestjysk Bank skaber vi mange gode relationer lokalt gennem TTH Holstebro, hvorfor vi er både stolte og glade for at forlænge vores sponsorat, udtaler Palle Hoffmann, regionsdirektør i Vestjysk Bank Holstebro og fortsætter: 

- TTH Holstebro er et sportsligt flagskib, som har utrolig stor betydning for vores lokalområde. På trods af de udfordringer, som klubben har været igennem, så tror vi meget på den langsigtede plan, som klubben har præsenteret for os. Derfor vil Vestjysk Bank gerne være med til at styrke klubbens muligheder for at vende udviklingen. Vi tror på TTH Holstebro, og vi ser allerede nu frem til en ny sæson med spændende ligahåndbold i Gråkjær Arena. Vi er klar til at vise vores opbakning på lægterne til sæsonstarten.